Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Auditie tekst vriendin Lisa

Auditie tekst vriendin Lisa

Ik heb een vriendin, Sanne. We zitten al een paar jaar bij elkaar in de klas. Haar vader is een beetje een vreemd figuur. Hij is een soort geestenjager. Sanne zegt dat hij met geesten werkt in elk geval, dat hij met ze kan communiceren. Nu moeten we volgende week een project inleveren op school. Het moet gaan over communicatie. Het leek mij wel een goed idee om het project samen met Sanne te doen. Communicatie met geesten is wel een coole vorm van communicatie toch? Veel spannender dan Hyves of Twitter. Gisteren ben ik na school met Sanne mee naar huis gegaan. Toen zijn we stiekem naar de kamer van haar vader gegaan. Zo raar! Er staan daar allemaal glazen flessen met gekke dingen erin. En van die dikke oude boeken. Er staan ook opgezette beesten, gatver.

Sanne's stiefmoeder, Els, is echt super lief. Ze vroeg nog of ik wilde blijven eten. Maar ik vond het daar te freaky. Ik heb maar gezegd dat ik nog huiswerk moest doen...

Ga terug naar de auditie pagina

Keywords: auditie tekst, auditie film, bobby en de geestenjagers, acteur, actrice

Registreer je als acteertalent!

14518 acteer talenten hebben zich al aangemeld!


Met je profiel ontvang je als eerste de oproepen die bij ons binnen komen. Dit zijn zowel kleine als grote producties, soms met audities voor een rol en soms kun je meteen aan de slag! ActeerTalenten is een vrijwillig initiatief en vraagt geen inschrijfkosten zoals bij andere castingbureaus, dus het kost je helemaal niks. Het is de beste stap als je nieuw bent met acteren of misschien al wat ervaring hebt als acteur of actrice. Met ervaring voor de camera kun je snel je acteer talent ontwikkelen, dus schrijf je in!

Ben je zelf filmmaker en op zoek naar acteurs of figuranten? Maak hier een filmmaker profiel aan.

Maak je profiel aan:
Persoonlijke gegevens
*:
*:
*:
*: icon
*:
*:
:
Profiel
*:
*:
*:

* verplicht veld
Contactgegevens worden beschermd en niet verstrekt aan andere partijen.

Heb jij je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om in een film of serie te acteren? Maar nooit de eerste stap durven zetten naar een auditie of een castingbureau? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen!

Hollywood rollen liggen uiteraard niet voor het oprapen en je kunt natuurlijk niet verwachten dat je meteen een hoofdrol in een film te pakken hebt. Maar bij ActeerTalenten.nl is dit wel mogelijk! Wij gaan namelijk werken met kleinschalige (amateur) film projecten.

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice JoyJoy d.
(20)
acteur actrice YasminaYasmina Z.
(17)
acteur actrice HelenaHelena D.
(-1)
acteur actrice JasonJason M.
(20)
acteur actrice ShaméyShaméy J.
(13)
acteur actrice TarfTarf M.
(16)
acteur actrice AnoukAnouk D.
(13)
acteur actrice SaraSara S.
(25)
acteur actrice SuzieSuzie R.
(19)
acteur actrice Karen Karen V.
(29)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop