Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij www.acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiƫnter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

Emilie
4-6-2019

Hoi! Ik ben Emilie en ik ben 16 jaar. Ik hou van acteren en ben ook sportief. Ik heb mogen figureren in een Franse campagne, wat erg leuk was. Ik ben nu bezig om zoveel mogelijk audities te doen want acteren vind ik het allerleukste om te doen.

Bernadette
31-5-2019

West End Stage 2015, improtheatercursus, figuratie bij nieuwe VTM reeks (2017), en bij Keizersvrouwen (2019), toneelervaring: schooltoneel en amateur

Pressano
25-9-2017

https://www.youtube.com/channel/UC609AuoUZKBhMsRuf16oOdQ

Ik ben te volgen op de boven betreffende link.

Gijs
28-8-2017

En ohja als toevoeging: ik heb gefigureerd bij Rundfunk seizoen 2!

Gijs
28-8-2017

Hallo, ik ben Gijs Nijboer en ik ben 17 jaar oud.

Ik heb de hoofdrol mogen spelen in korte film Bloedserieus (moet nog uitkomen, de trailer heb ik al wel) en ik heb castings gedaan voor de film Romeo & Julia van Paul Ruven en ik heb een casting gedaan voor de aankomende tv-serie Export Baby, helaas kozen ze voor mensen die meer ervaring hadden. Maar dit laat mij echt niet stoppen om mijn droom te verwezenlijken.

Max
26-7-2017

Wanneer komen zappmissie bij ron op tv spangas en brugklas

Sheetal
20-3-2017

Hey,

Ik ben Sheetal en ik vind het hartstikke leuk om te zingen, dansen en te acteren. Ik heb ook op een toneelschool gezeten, maar ben daar inmiddels vanaf. Ook heb ik in oktober 2016 heb ik meegedaan in de nieuwe speelfilm Hotel de Grote L, waar ik meedeed als miss in een missverkiezing. Het was echt heel leuk om te doen en hoop zulke dingen vaker te mogen doen. Natuurlijk wil heel groot worden in dit vak en hopelijk zal dat mij ook lukken.

Marieke
24-2-2017

Please check out my website @

www.mariekezijm.nl

Gustavo Ruben
10-2-2017

Please check out my website @

http://gustavorubenvalenzuela.com

Chevelley
28-11-2016

Auditie miss song song suriname

Pagina: 1 2 3 4 5 6... 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice GraceGrace R.
(16)
acteur actrice SharandySharandy E.
(0)
acteur actrice mahfouzmahfouz a.
(18)
acteur actrice JoostJoost H.
(13)
acteur actrice KhalilKhalil F.
(19)
acteur actrice LieneLiene S.
(10)
acteur actrice KaoutarKaoutar C.
(13)
acteur actrice SoerayaSoeraya K.
(17)
acteur actrice Ariana Ariana T.
(11)
acteur actrice KellyKelly B.
(28)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop