Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij www.acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiënter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

Claartje
20-11-2016

Hey, ik ben Claartje.

Ik ben 15 jaar en zit nul al 6 jaar op toneelles bij mij in het dorp (Ede) maar heb besloten dat ik eens iets echts wil proberen. Het is mijn droom om actrice te worden omdat het toneel één van de enige plekken is waar ik mezelf kan zijn.

Marieke
12-7-2016

Site: www.mariekezijm.nl 2016: Figuratie en Bumpers in Spangas Seizoen 10. Figuratie in Onze Jongens. Jaarcursus Theater voor (jong)volwassenen. Cursus Project Popkoor. 2014:(edel)Figuratie in Michiel de Ruyter (2 dagen). 2014: Figuratie Spangas in Actie (2 dagen). 2004: Workshop mime (5 dagen). 2006: Workshop drama (5 dagen). 2013: Workshop Christmas Carols (1 dag). 2014: Acteren film en tv 1, tvcollege. Certificaat behaald. 8,5 theorie en ruim voldoende praktijk.2014-2015: Workshop pop-samenspel (3 dagen). 2015: Theater voor (jong)volwassenen. 2013-2016: Zangles (jaarcursus) 2016: Musicalcamp te Hapert(workshops dans, zang, acteren) 7 dagen.

Rida
5-7-2016

Hallo,

Ik vind acteren super om te doen. Mijn ervaring is dat ik een workshop heb gehad bij Joep Sertons. En dat vond ik erg leerzaam. Oom heb ik 2 keer gfigureert in de film fataal, en dat was een bijzondere ervaring. Ook heb ik enig ervaring in theater. Wat ik zelf mooi vind aan acteren is dat ik mijn gevoel en emoties in het acteren kan gebruiken in mijn spel. Ik moest een keer bij theater spelen dat ik een verdrietig persoon was. Omdat ik op dat moment minder goed in mn vel zat liepen er op dat moment ook echt tranen van verdriet over mijn wangen. Daarna moest ik over schakelen naar een blije emotie. Ik verwachtte dat ik daar veel moeite mee zou hebben maar dat was helemaal niet zo. Dit was mijn mooiste ervaring ook in het spelen van theater.

En ik hoop dat ik het acteren na mijn opleiding verder kan en ga ontwikkelen. Dat is dan als een droom die uit komt.

Voor iedereen die dit leest.

Believen in you're dreams.

Groetjes

Rida

Soethkin
2-6-2016

Ik heb al enige theaterervaring in het amateurtoneel,maar wil hier mijn beroep van maken. Ik voel me fantastisch op een podium het is alsof ik daar echt thuiskom. Ik heb de rollen gespeeld van een non, hoertje, heks, feministe, straatmeisje. Ik heb ook in een musical gespeeld dus dansen en zingen vind ik ook super. Ook bij de belgische serie "Spitsbroers" heb ik figuratie gedaan, was heel leuk en een hele ervaring, maar ik voel me toch beter als ik zelf kan acteren. Ik wil hier dan ook mijn beroep van maken.

Marieke
30-4-2016

site: www.mariekezijm.nl 2014: (edel)figuratie in Michiel de Ruyter (2 dagen). 2014: figuratie Spangas in Actie (2 dagen). 2004: workshop mime (5 dagen). 2006: workshop drama (5 dagen). 2013: workshop Christmas Carols (1 dag). 2014: Acteren film en tv 1, tvcollege. certificaat behaald. 8,5 theorie en ruim voldoende praktijk.2014-2015: workshop pop-samenspel (3 dagen). 2015: theater voor (jong)volwassenen. 2013-2016: zangles (jaarcursus) 2016: musicalcamp (workshops dans, zang, acteren) 7 dagen.

romy
9-4-2016

Hallo mijn naam is Romy Elias , het is mijn droom om later actrice te worden of zangeres. Ik vind het super leuk om te figureren ,ik heb ook een keer auditie gedaan voor de film pijnstillers en ik heb ook een workshop acteren gedaan ..super leuk om te doen . Ik heb ook in de jeugd serie Spanjaard gefigureerd. Super leuk was dat. Dus ik hoop dat ik gauw weer wat mag doen .

Abbygail
27-3-2016

Hallo ik ben Abby :) Ik ben 16 jaar. He lijkt me super om te acteren alleen heb ik geen ervaring.

Jacques
22-3-2016

Jacques Mukandama

Ik ben geïnteresseerd om in contact te komen met mensen die doelen en wil hebben als mij(acteren) om daar door dus meer van elkaar te kunnen leren en eventueel samen te kunnen werken. We hebben ons eigen Youtube hier onder vind je meer informatie over. Dank je tijd.

Link Hier

https://www.youtube.com/channel/UCDo2lk5PWhEgE1l5L_j389A/videos

Contact:

Facebook: Jacques Mukandama Kalenga

Instagram: @JacquesMukandama

Maria
25-2-2016

Hallo ik ben Maria van Sluijs en ik zou graag willen acteren,ik heb in het verleden wel ns eerder een figurant rolletje gespeeld in de film Soekarno en dat was een geweldige ervaring. Momenteel ben ik in afwachting van een andere opdracht ook voor een Nederlandse film De Bonte Vagebond die zich hier in Zeeland gaat afspelen,ik heb hier erg zin in.

Ik heb geen opleiding of workshops gevolgd omdat die vaak heel duur zijn,maar ben er van overtuigd dat je van nature ook de skills kan hebben.

Ik ben erg ambiteus,niet bang voor de camera en hou wel van een uitdaging,en ik zou graag meer ervaring opdoen.

Ik wil mijn hele hart en ziel leggen in het acteervak dus ik hoop ook dat ik die kans krijg,zodat ik me verder kan ontwikkelen en uiteindelijk een keertje een echte auditie mag doen

Mijn voorkeur gaat uit naar kortfilms,film,serie's,en e.v. commercials voor gezicht en haar reclames.

Tot zover mijn ervaring en wie weet,ik ben er klaar voor!

grtjes,

Maria.

Paul, Laurence
24-2-2016

Hey mijn naam is Paul Goodings, en ex horeca ondernemer. Woonachtig in Leeuwarden.

Na ruim 30 jaar mijn eigen café te hebben gehad in de rosebuurt van Leeuwarden,ben ik in 2014 gestopt in de horeca. Dus leek het mij fijn om mijn ervaring met anderen te delen. Vandaar mijn ambitie voor acteren.

Alvast bedankt.

Pagina: 1 2 3 4 5 6... 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice WouterWouter A.
(23)
acteur actrice suussuus d.
(12)
acteur actrice KautarKautar O.
(19)
acteur actrice aishaaisha j.
(19)
acteur actrice SelineSeline A.
(14)
acteur actrice BrandonBrandon V.
(21)
acteur actrice BloemeBloeme H.
(17)
acteur actrice OguzhanOguzhan D.
(26)
acteur actrice LonnekeLonneke T.
(15)
acteur actrice WalidWalid C.
(24)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop