Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij www.acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiënter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

Megan
17-1-2016

Hey,

ik heb niet zo veel te vertellen nu, maar toen ik klein was wel een paar kleine rolletjes gehad.

Ik houd van crea zoals acteren dus en ook zingen, meeste zeggen dat ik een fantastische stem heb als ik mezelf ben, meer opera op mijn eigen manier, de zangklanken.

Ik wil proberen om door te scoren naar een belangrijke filmrol.

Ik hoop dat het lukt om dit te kunnen doen.

Claire
27-12-2015

Ik heb een grote bijrol gespeeld een mijn schoolmulsical (met veel tekst) ook heb ik een hoofdrol gespeeld en een theater voorstelling van mijn school. Ik heb doorzettingsvermogen en als ik iets doe dan wil ik het ook goed doen! Ik werk goed mee en ben een lieve en spontane meid. Ik ben 15 jaar en kom uit Nuenen. Ik weet nu wat ik wil doen en dat is acteren, dansen vind ik ook heel leuk om te doen en ik heb ook 5 jaar danslessen gehad maar niet op een hoog niveau. Ik heb wel het gevoel en ritme ervoor. Het liefst zou ik in films en series willen spelen.

Nashara
13-11-2015

Mijn naam is Nashara Karamat Ali, Ik ben geboren in Rotterdam en woon in de wijk Kralingen. Ik ben een jonge vrouw van 21 jaar, Ik ben sociaal,enthousiast, spontaan en gedreven type. Ik heb zeker doorzettingsvermogen en wanneer ik ¨echt¨ iets wil ben ik vastberaden en zal ik er alles aan doen wat binnen mijn macht ligt om te zorgen dat ik dit ook zal bereiken. Inmiddels weet ik wat ik wil mijn “passie” is acteren maar ook van toneelspelen en dansen bloei ik helemaal op, eigenlijk van alles wat met deze drie te maken heeft! Ik sta te popelen om een rol te mogen hebben in een van jullie opdrachten. Mijn doel is “filmactrice” worden. Heerlijk om mezelf steeds een ander te kunnen laten worden, je mag jezelf laten gaan, schaamtegevoelens verdwijnen en je kunt schreeuwen, huilen, verdrietig zijn, vrolijk zijn, boos of teleurgesteld, van alles! Ook kun je mensen laten nadenken over bepaalde onderwerpen of een boodschap achterlaten waarin een mens gaat nadenken. Mijn film acteur/actrice idolen zijn: Nia Long, Gabrielle Union, Hayden Pannetiere, Zoe Saldana, Loretta Lyon, Queen Latifa, Michelle Rodriguez, Will Smith, Idris Alba, Martin Lawrence, Samuel l Jackson, Bernie Mack.

Robbin
10-11-2015

Ik heb verschillende opdrachten gehad waaronder, figuratie in GTST, Onderweg naar morgen(arts met tekst, Film Andre Hazes(Bloed zweet en tranen)en nog wat andere klussen. Wordt regelmatig benaderd door de castingbureaus maar het lijkt me leuke een keer een wat grotere rol te mogen spelen.

Dahiana
19-10-2015

www.dahianacandelo.com

eva
24-9-2015

ik heb 2x de hoofdrol gespeeld in de schoolmusicals en ik heb een par keer aan workshops meegedaan.

suzan
21-9-2015

ik heb vorig jaar 4 avonden voor 500 Man gestaan, ik had de hoofdrol erin, & ik heb gefigureerd in Fissa & al heel veel auditie"s gedaan.

Frans
16-9-2015

ik heb als bij diverse TV opnamen gewerkt als edel figurant en acteur Bij BNN Het Rozenbed, Divorce, Familie Kruys, commercials,de meiden van de Herengracht, hope, Heer en Meester, film academie Rotterdam en Amsterdam, Kickboks Gala, de Fractie, en nog vele andere serie`s het is heel leuk om te doen en heel gezellig om met die mensen te werken,

Margaux
3-9-2015

Ik heb al verschillende keren op een podium gestaan met een onbekend publiek dat meer dan 200 mensen telde. Nog nooit heb ik echt gefigureerd maar daar wil ik zo snel mogelijk verandering in brengen.

Maaike
27-8-2015

Ik ben figurant geweest in seizoen 9 van Spangas, was figurant in 2 bioscoopfilms (Fissa & Fataal) en ven figurant geweest in een amateur studentencommurcial.

Pagina: 1 2 3 4 5 6... 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice WouterWouter A.
(23)
acteur actrice suussuus d.
(12)
acteur actrice KautarKautar O.
(19)
acteur actrice aishaaisha j.
(19)
acteur actrice SelineSeline A.
(14)
acteur actrice BrandonBrandon V.
(21)
acteur actrice BloemeBloeme H.
(17)
acteur actrice OguzhanOguzhan D.
(26)
acteur actrice LonnekeLonneke T.
(15)
acteur actrice WalidWalid C.
(24)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop