Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » acteren_home

Acteren

Robert De Niro, Jack Nicholson, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Meryl Streep, Tom Hanks, Christopher Walken, Anthony Hopkins en Al Pacino. Dit zijn natuurlijk bekende namen in de acteerwereld. Maar wat deze acteurs en actrices zo speciaal maakt is de manier waarop zij met hun rol en personage omgaan. Zij doen namelijk aan ‘method acting’. Wat is method acting precies en is dit de enige manier om een goede acteur te worden?

Method acting is een manier om je als acteur zoveel mogelijk in te leven in een bepaald personage. Je doet dit door jezelf in dezelfde emotionele staat te brengen als het personage (bezieling). Het gaat hier dan voornamelijk om de wat extremere manieren om dit te bereiken. Stel je voor dat je een karakter moet spelen dat zwaar gestrest is vanwege een bepaalde situatie. Dan kun je bijvoorbeeld een hele nacht opblijven om deze staat te bereiken met bijbehorende emoties.

Het gebruik van method acting in extreme vorm is natuurlijk geen vereiste om een goed personage neer te zetten en goed te acteren. Acteren is een combinatie van techniek, zelfvertrouwen, bezieling en ervaring. Op de site gaan we een aantal technieken en manieren behandelen om je te helpen bij je acteer talent. Daarnaast kun je de nodige ervaring opdoen door je aan te melden, zodat je in contact kunt komen met filmmakers.

Keywords: acteren, method acting, acteur, personage, talent

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice LinaLina S.
(13)
acteur actrice JoyJoy d.
(20)
acteur actrice YasminaYasmina Z.
(17)
acteur actrice HelenaHelena D.
(-1)
acteur actrice JasonJason M.
(20)
acteur actrice ShaméyShaméy J.
(13)
acteur actrice TarfTarf M.
(16)
acteur actrice AnoukAnouk D.
(13)
acteur actrice SaraSara S.
(25)
acteur actrice SuzieSuzie R.
(19)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop