Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Acteren » Star-Trek-Dark-Armada

Terug naar Acteren bij

Star Trek Dark Armada

UserPageVisits:10164 keer bekeken

In Nederland wordt niet zo gek veel science-fiction gemaakt. Misschien komt dat omdat het niet goed past bij hoe nuchter wij tegen dingen aan kijken. Maar toch is er wel wat sci-fi te vinden, namelijk bij Star Trek Dark Armada, een amateur productie gebaseerd op de bekende Amerikaanse serie Star Trek.

Acteren bij Dark Armada

Nieuw talent gezocht!
Dark Armada is vaak op zoek naar nieuw acteertalent voor de afleveringen die via internet worden gepubliceerd (webisodes). Het bestaat uit een groep fanatieke amateur filmmakers die sinds 2005 zijn gegroeid en veel ervaring en technieken hebben opgedaan.

Acteren bij Dark Armada

Acteren ontwikkelen
Wil je graag acteren bij Dark Armada? Als je nog geen ervaring hebt met acteren is dit een goed begin. Er zijn grote en kleine rollen beschikbaar, dus je kunt bijvoorbeeld goed oefenen met een kleine rol. Vaak moet je de eerste keer nog even wennen aan de filmcrew, camera en belichting die allemaal op je gericht zijn. Als je eenmaal wat ervaring hebt opgedaan voor de camera kun je grotere rollen spelen en waar nodig kan het team je tips geven om je acteerwerk nog verder te ontwikkelen.

Groen scherm

Acteren in het engels
De internetserie is engels gesproken. Weet je niet zeker of je wel in het engels kunt acteren? De meeste mensen kunnen wel een beetje engels spreken en begrijpen waar de tekst over gaat. Vaak ligt het bij Nederlanders aan de uitspraak waarin een duidelijk accent te horen is. Als je moeite hebt met engelse uitspraak bestaat er de mogelijkheid om met een aantal simpele trucjes en tips van de crew te oefenen en je uitspraak te verbeteren.

Green Screen
De productie maakt veel gebruik van een green screen techniek. Hiermee worden de opnames in een studio gedaan voor een groen scherm, waarbij de groene achtergrond in de nabewerking wordt vervangen door een andere omgeving. In dit geval worden de personages in een hoge kwaliteit 3D omgeving geplaatst om een ruimteschip te simuleren. Voor het acteren met green screen heb je net iets meer inlevingsvermogen nodig dan op een normale set. Uiteraard zijn je tegenspelers en eventuele rekwisieten wel 'echt'.

Over Dark Armada
Star Trek Dark Armada is een vrijwillig initiatief en maakt geen winst vanwege de copyrights van de Amerikaanse televisieserie. Reiskosten worden doorgaans niet vergoed, maar de lunch, tussendoortjes en drankjes worden wel volledig verzorgd. Het is vaak niet nodig om auditie te doen, dus je kunt meteen aan de slag als er rollen beschikbaar zijn, tenzij er enorme belangstelling is voor een bepaalde rol.

Maak een profiel aan op ActeerTalenten en dan ontvang je bericht zodra er rollen beschikbaar zijn.

Voor meer informatie over Dark Armada: www.darkarmada.nl

Keywords: dark armada, acteren, engels, film productie, green screen

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice Cylus Cylus K.
(15)
acteur actrice Isabelle Isabelle K.
(14)
acteur actrice AyoubAyoub E.
(13)
acteur actrice RenukaRenuka S.
(27)
acteur actrice FayeFaye S.
(14)
acteur actrice ShahdeShahde M.
(0)
acteur actrice SharishaSharisha G.
(15)
acteur actrice ErwinErwin d.
(21)
acteur actrice LiekeLieke G.
(10)
acteur actrice jennatjennat l.
(13)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop