Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Acteren » Spijt_De_film

Terug naar Acteren bij

Spijt De film

UserPageVisits:11477 keer bekeken

-VERLOPEN-

Meer over Spijt de film: Drukte bij audities

Dit jaar begint Shooting Star Filmcompany met de opnamen voor de film Spijt! naar de gelijknamige bestseller van Carry Slee. Eerder werden al Afblijven, Timboektoe, Radeloos, Lover of Loser en Razend met zeer veel succes verfilmd. Spijt! wordt net als alle andere Carry Slee-verfilmingen gemaakt in co-productie met JustBridge en de KRO.

Het scenario voor Spijt! wordt geschreven door Dick van de Heuvel in samenwerking met Maria Peters (Kruimeltje, Pietje Bell 1 & 2, Afblijven, Sonny Boy, Razend) en wordt geregisseerd door Dave Schram (Timboektoe, Radeloos, Lover of Loser, Razend). Eind 2012 is Spijt! in heel Nederland in de bioscoop te zien.

Synopsys
Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter.David zit bij Jochem in de klas. Hij doet niet mee aan het getreiter maar hij durft er ook niets van te zeggen. David is in stilte verliefd op Vera. Ook Justin, Remco en Sannezitten bij Jochem in de Klas. Ze pesten Jochem voortdurend. De klassenleraar, die gymnastiek geeft, grijpt ook niet in. Hij wakkert de pesterijen zelfs aan, omdat hij zich ook ergert aan de te dikke, onsportieve Jochem. Thuis repeteert David met zijn band 'Punt uit', waar zijn beste vrienden Niels en Youssef ook in spelen. Nienke is de nieuwe zangeres van de Band.

De streken van de 3 treiterkoppen worden elke dag erger. Jochem doet net alsof het hem niets uit maakt maar diep van binnen gaat het steeds slechter met hem. Jochem's ouders weten niet dat hun zoon wordt gepest. Als Jochem op het toilet in elkaar geslagen wordt wil hij niet meer naar school. Zijn moeder zegt dat als hij weer beter is, hij weer naar school moet. Op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen...

Audities!
Je kunt NU auditie doen voor een rol in deze film! Ze zoeken jong talent in de leeftijd van 10 tot 30 jaar. Je kunt je tot 4 maart inschrijven om kans te maken op een uitnodiging voor de auditieronde. Inschrijven gaat via:

www.shootingstarauditie.nl

Als je al bij ons staat ingeschreven als ActeerTalent kun je dat aangeven op het inschrijvingsformulier bij Sta je ingeschreven bij een castingbureau? - anders, namelijk: ActeerTalenten.

Heb je nog geen profiel bij ons?

Keywords: spijt de film, shooting star, auditie film, acteren, carry slee

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice aybukeaybuke s.
(14)
acteur actrice MelissaMelissa H.
(20)
acteur actrice nelenele b.
(15)
acteur actrice JohannesJohannes T.
(64)
acteur actrice JudithJudith P.
(43)
acteur actrice ElineEline P.
(21)
acteur actrice MelanieMelanie B.
(14)
acteur actrice LarsLars D.
(17)
acteur actrice TessaTessa V.
(22)
acteur actrice KyshandraKyshandra E.
(12)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop