Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Acteren » Teenage-Life

Terug naar Acteren bij

Teenage Life

UserPageVisits:12321 keer bekeken

Wil jij graag meespelen in de nieuwe jongeren webserie Teenage Life en acteerervaring op doen voor de camera? Ze zijn op zoek naar jonge acteurs en actrices, dus geef je snel op.

Teenage Life gaat eigenlijk over de dingen die tieners meemaken. Tiener Leven dus letterlijk. De serie is een bedoeld om op een leuke manier over verschillende problemen te praten.

De serie Teenage Life is ontstaan door de serie Morgen Weer Tijd. Het idee komt origineel van Janne Boere en is verder uitgewerkt door Alyosha Oostdijk. Het script is geschreven door Ines van der Griend en Alyosha Oostdijk. Alyosha bedacht ook de verhaallijn van seizoen 1.

Bekijk de trailer op YouTube

Jonge acteurs en actrices gezocht

Ze zijn op zoek naar acteurs en actrices voor de volgende rollen:

  • Robbie - Een jongen die in een pleeggezin woont. Hij is het pleegbroertje van Vicky. Robbie heeft verschillende geheimen en niemand van de vrienden groep kan grip op hem krijgen. Robbie is 16 jaar en hij kan zich goed vinden met iedereen in de vrienden groep. Als Robbie ontvoerd wordt, weet niemand waarom dat gebeurt. Robbie zou iets gezien hebben.
  • Vicky - Een meisje van 16 jaar. Vicky is de pleegzus van Robbie. Ze is de populairste van iedereen. Ze is niet zo close met Robbie en het kan haar ook niet zoveel schelen dat hij ontvoerd is. Ze denkt alleen maar aan zichzelf, maar pas nadat ze zelf bedreigt is, gaat ze zich toch wel zorgen maken.
  • Sophie - Een meisje van 15 jaar. Ze is de beste vriendin van Anouk, maar ze kan het ook goed vinden met Vicky. Ook Sophie wordt ontvoerd. Bij haar wordt er geen duidelijkheid geschept van de reden. Ze is verliefd op Robbie, dat geeft haar de kracht om de hoop niet opgegeven.
  • Samantha - Een meisje van 14. Ze is nieuw in de buurt en het is voor haar extra lastig om bij de vriendengroep te komen. Ze kan het best goed vinden met Youri. Youri vindt dat Samantha een eerlijke kans moet krijgen.

Opnamedagen en locatie

Filmopnames zullen plaatsvinden te Almere na de herfstvakantie op meerdere weekenden voor de verschillende afleveringen.

Aanmelden als jong acteur of actrice

**Je moet ingelogd zijn met je ActeerTalenten profiel om contactgegevens te kunnen bekijken**

Inloggen

*:
*:

  Registreren

Blijf op de hoogte!

Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!
maak acteer profiel aan

Keywords: acteren webserie, internetserie, teenage life, acteurs gezocht

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice JannekeJanneke s.
(15)
acteur actrice charlottecharlotte p.
(12)
acteur actrice SelmaSelma A.
(28)
acteur actrice SennaSenna C.
(16)
acteur actrice XyanaXyana V.
(14)
acteur actrice KimKim V.
(20)
acteur actrice MerelMerel R.
(0)
acteur actrice LisaLisa V.
(15)
acteur actrice SjamiraSjamira B.
(13)
acteur actrice RalphRalph H.
(18)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop