Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Acteren » Afzien-de-serie

Terug naar Acteren bij

Afzien de serie

UserPageVisits:8961 keer bekeken

Een groep studenten die veel met film en theater werken zijn op zoek naar nieuw acteertalent voor hun internet serie "Afzien" om de bijrollen te vullen. Op zaterdag 10 maart aanstaande is er in een auditiedag georganiseerd in omgeving Utrecht. Wil je kans maken op een rol? Schrijf je dan snel in!

Het verhaal
Afzien gaat over een meisje genaamd Lisa en een jongen genaamd Thom. Lisa wordt thuis mishandeld door haar vader. Ze probeert elke keer te vluchten maar het lukt haar alsmaar niet ver genoeg bij hem vandaan te komen. De ouders van Thom zijn overleden na een auto ongeluk, daarom zit Thom in een opvangtehuis. Hier heeft Thom het niet naar zijn zin en hij besluit weg te lopen. Lisa en Thom komen allebei een beetje op het foute pad. Ze maken soms verkeerde keuzes waardoor ze nog dieper in de grond zinken. Maar samen kunnen ze de goede weg weer zien te vinden. Lukt ze dit? zal Lisa ooit los komen van haar vader?

Rollen
De producers zijn op zoek naar bijrollen voor de serie. Het maakt daarom niet uit wat je leeftijd of geslacht is, dus meld je snel aan om een rol te bemachtigen op de auditiedag!

Vergoeding
De serie wordt gemaakt door studenten, daarom is er geen vergoeding beschikbaar. Maar laat dat je niet weerhouden, want je kunt wel rekenen op catering op de dagen, een leuke ervaring voor je cv en natuurlijk een kans om gezien te worden!

Hoe kan ik meedoen?
De opnames en auditiedag zijn in omgeving Utrecht. De audities vinden plaats op zaterdag 10 maart aanstaande, dus wees er snel bij! De details van deze dag krijg je te horen als je je hebt ingeschreven. Om mee te kunnen doen aan de audities moet je mailen naar de producers van de serie: afziendeserie@hotmail.com.

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Keywords: afzien de serie, acteren, auditie film, casting, acteurs

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice JohannesJohannes T.
(64)
acteur actrice JudithJudith P.
(43)
acteur actrice ElineEline P.
(21)
acteur actrice MelanieMelanie B.
(14)
acteur actrice LarsLars D.
(17)
acteur actrice TessaTessa V.
(22)
acteur actrice KyshandraKyshandra E.
(12)
acteur actrice ChantalChantal R.
(38)
acteur actrice SvenSven S.
(19)
acteur actrice DanielaDaniela L.
(39)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop