Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Figureren » De-groeten-van-Mike

Terug naar Figureren bij

De groeten van Mike

UserPageVisits:7923 keer bekeken

De film wordt geregisseerd door Maria Peters, die vorig jaar het drama Sonny Boy maakte. Eerder regisseerde ze jeugdfilms als Afblijven en Pietje Bell. De film moet nog dit jaar in de bioscopen draaien.

Korte Synopsis
Mike ligt al maanden in het ziekenhuis en wil dolgraag naar huis. Maar als hij eindelijk beter is, komt zijn moeder hem niet ophalen. Laetitia, de strenge verpleegkundige die Mike onder haar hoede heeft, schakelt uit bezorgdheid Jeugdzorg in en die wil hem onderbrengen in een pleeggezin.

Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen? Samen met zijn kamergenootje Vincent die in een rolstoel zit, bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen. Maar de dag voor kerst moet Mike naar een jeugdinstelling. In de rolstoel van Vincent ontsnapt Mike. Hij gaat kerst gewoon thuis bij zijn moeder vieren. Niemand kan hem meer tegenhouden!

Wanneer en waar
De opnames vinden in april plaats in Den Bosch. Ze zijn op zoek naar veel figuranten en vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met acteren. Op welke dagen je precies nodig bent zullen ze zo snel mogelijk laten weten aan de mensen die zich hier hebben ingeschreven.

De opnames duren vaak hele dagen en beginnen vaak al om 08:00 uur. Ze willen zoveel mogelijk verschillende mensen. Ze hebben 150 figuratie plaatsen.

Schrijf je zo snel mogelijk in. Als je iemand mee wilt nemen moet die zich ook even inschrijven. Zorg wel dat dan de 'VriendCode' exact hetzelfde is. Elke inschrijving met dezelfde VriendCode zullen ze proberen gezamenlijk uit te nodigen.

Uiterlijk maandag 26 maart voor 15:00 laten ze je weten of je bent geselecteerd en dan krijg je ook meer informatie over de draaidagen. Ze sturen iedereen bericht. Ook als je niet wordt geselecteerd.

Vergoeding
Hoe eerder je bent ingeschreven hoe meer kans je maakt te worden geselecteerd. Op draaidagen krijg je 35 euro voor een hele dag als vergoeding en wordt er door ons voor eten gezorgd. Er staat geen bijkomende reiskostenvergoeding tegenover.

Aanmelden
Aanmelden doe je via deze link: http://www.shootingstar.nl/figuratiemike/inschrijving.html

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Reageer erop!

Keywords: de groeten van mike, figureren, acteren, bioscoopfilm, opnames

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice GijsGijs V.
(51)
acteur actrice QuincyQuincy V.
(11)
acteur actrice Mary-AnnMary-Ann v.
(14)
acteur actrice janajana s.
(12)
acteur actrice AnneAnne V.
(13)
acteur actrice ShadShad R.
(29)
acteur actrice LauraLaura J.
(0)
acteur actrice AnnekeAnneke R.
(14)
acteur actrice anastaciaanastacia v.
(17)
acteur actrice anastaciaanastacia v.
(17)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop