Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Figureren » Het-Bombardement-met-Jan-Smit

Terug naar Figureren bij

Het Bombardement met Jan Smit

UserPageVisits:7290 keer bekeken

Voor de bioscoopfilm Het Bombardement zijn ze nog op zoek naar een hoop figuranten. Lijkt het je leuk om in het filmdebut van Jan Smit mee te spelen?

De film speelt zich af in 1940, de dagen voor, tijdens en net na het bombardement op Rotterdam 14 mei 1940. Voor deze film zoeken ze figuranten die passen in het straatbeeld van toen. In 1940 had je bijvoorbeeld nog geen piercings, tattoo's, kleurspoelingen, zwaarlijvigheid en nog geen mulitculturele samenleving.

Het verhaal
Het Bombardement is een zinderend liefdesdrama tussen de jonge bokser Vincent (Jan Smit) en de verloofde Eva (Roos van Erkel). Terwijl de oorlog in Nederland uitbreekt, ontvlamt ook hun even heftige als onmogelijke liefde. Dan breekt 14 mei 1940 aan, de dag dat het centrum van Rotterdam gebombardeerd wordt en de jonge geliefden elkaar uit het oog verliezen.

14 Mei 1940 is een dag die diep gekerfd staat in de hoofden, harten en levens van vele Rotterdammers en Nederlanders. Het bombardement op Rotterdam is een van de grootste tragedies die Nederland en bovenal Rotterdam ooit getroffen heeft. 97.000 kilo Duitse bommen richtten een onherstelbare schade aan in de Maasstad: meer dan 24.000 woningen werden verwoest en ruim 80.000 Rotterdammers werden dakloos. Ongeveer 800 mensen vonden de dood tijdens dit inferno. De impact en gevolgen van deze gebeurtenis zijn tot op vandaag de dag nog voelbaar, merkbaar en zichtbaar in Rotterdam. Er is al veel over deze zwarte bladzijde in de geschiedenis geschreven en diverse televisiereportages zijn er in de loop der jaren over gemaakt. Maar nog nooit werd er een speelfilm gemaakt over het bombardement op deze stad.

Juist daarom hebben producenten TALENT UNITED, FU WORKS en IN-SOO PRODUCTIONS besloten de handen ineen te slaan voor een groots opgezette speelfilm die recht doet aan deze gebeurtenis. Een film in de traditie van succesvolle Nederlandse oorlogsfilms zoals SOLDAAT VAN ORANJE, ZWARTBOEK en OORLOGSWINTER.

Bron: http://www.bombardementdefilm.nl

Rollen
Ze zoeken dus nog mensen die willen figureren, dus als je nog nieuw bent met acteren is het leuk om hiermee te beginnen. Voor figuratie hoef je ook meestal niet door een grote auditie ronde heen te komen. Ze zijn op zoek naar:

  • Mannen tussen de 20 en 26 jaar die als marinier of Duitse soldaat door kunnen en een beetje weten hoe je een geweer moet vasthouden
Ze hebben er veel nodig, dus meld je snel aan als het je leuk lijkt! Ben je ouder? Mail dan ook even, want dan kun je misschien alsnog mee doen.

Waar en wanneer
De locatie is nog niet helemaal zeker en die hoor je zo spoedig mogelijk. De opnames vinden plaats op 11 mei en 14 tot en met 19 mei.

Vergoeding
Voor de figuranten is er een vergoeding van 25 euro. En natuurlijk ben je weer een ervaring rijker en kun je een start maken met je acteer carriere met deze film op je CV!

Aanmelden
Aanmelden gaat weer via ActeerTalenten. Stuur een email naar robin@acteertalenten.nl vanaf het email adres waarmee je je account hebt aangemaakt op deze website. Staat je leeftijd, naam, foto al op je profiel? Dan hoef je verder niks mee te sturen. Zo niet, stuur dan even je allerleukste foto mee. :)

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Keywords: het bombardement, jan smit, bioscoopfilm, acteren, audities film

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice GijsGijs V.
(51)
acteur actrice QuincyQuincy V.
(11)
acteur actrice Mary-AnnMary-Ann v.
(14)
acteur actrice janajana s.
(12)
acteur actrice AnneAnne V.
(13)
acteur actrice ShadShad R.
(29)
acteur actrice LauraLaura J.
(0)
acteur actrice AnnekeAnneke R.
(14)
acteur actrice anastaciaanastacia v.
(17)
acteur actrice anastaciaanastacia v.
(17)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop