Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Figureren

Figureren bij:

Korte speelfilm EXIT
verlopen
Spangas
verlopen
Figuranten gezocht GTST filmproject
verlopen
Het Bombardement met Jan Smit
verlopen
Vrees en Beven - Duivelse Dilemma s
verlopen
Figureren bij de speelfim Terug
verlopen
Spoed: Aziatische edelfiguranten
verlopen
De groeten van Mike
verlopen
Liefde,Serum,Apocalyps
verlopen
Figuranten voor korte film Amsterdam
verlopen
Figureren bij Bobby en de Geestenjagers
verlopen

Pagina: 1 2 3 4

Hier vind je aantal producties waar je bij zou kunnen figureren.

Korte speelfilm EXIT

Voor een nieuwe filmproductie genaamd EXIT zijn ze op zoek naar een aantal figuranten. Het is een productie van derdejaars studenten Media & Entertainment Management aan de Hogeschool InHolland te Haarlem. Op dit moment volgen zij de minor Filmdrama productie en management en hebben de opdracht gekregen om een korte film te maken, om precies te zijn een film van 10 minuten.

Het verhaal
Het verhaal gaat in het kort over een 16-jarig meisje, Renate, die afgesproken heeft in een warenhuis met haar vriendje. Haar vriendje Niels maakt het uit en Renate voelt zich hier helemaal niet goed bij. Uit frustratie en wanhoop steelt ze sieraden in het warenhuis. Terwijl zij dit doet, wordt zij betrapt door een beveiliger en ze wordt door hem meegenomen en apart gezet in een achterkamertje. Terwijl ze hier zit, wordt het hele warenhuis ontruimt door een bommelding. Hierdoor blijft ze helemaal alleen achter en terwijl ze rondloopt in het warenhuis haalt ze zich allerlei scenario's in haar hoofd wat te doen met Niels.

Rollen
Ze zijn op zoek naar figuranten die de rollen kunnen vertolken van:

  • Winkelend publiek in het warenhuis.
  • Nadat er is geconcludeerd dat de bommelding vals is, loopt het warenhuis weer vol met winkelend publiek. Hier hebben wij veel figuranten voor nodig om duidelijk te laten zien dat het winkelcentrum weer vol loopt.

Waar en wanneer
2 draaidagen rond de periode 5 juni t/m 15 juni in Haarlem.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmeldingen kun je een mail sturen naar 476836@student.inholland.nl. Graag even kort vermelden: Naam, woonplaats, leeftijd en graag een foto meesturen.

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Keywords: speelfilm exit, acteren en figureren, auditie film, acteren film 2012, acteurs

Spangas

Voor het tv programma Spangas zijn ze nog op zoek naar figuranten tussen 10 en 18 jaar voor een aantal opnames. Is het altijd al je droom geweest om een keer op de set te staan tussen alle acteurs en actrices van Spangas? Dan is dit je kans!

Wanneer
Er zijn nog figuranten nodig op 25 en 30 mei en op 1 juni.

Vergoeding
Je krijgt een super leuk spangas cadeau!

Aanmelden
Voor aanmeldingen en meer informatie kun je mailen naar figuratiespangas@nlfilm.tv.

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Keywords: auditie spangas, acteren spangas, acteurs actrices spangas, tv spangas

Figuranten gezocht GTST filmproject

Een groep studenten van de HKU werken in samenwerking met Endemol aan een filmproject voor Goede Tijden Slechte Tijden die op de website van RTL XL zal worden vertoond. Ze zijn hiervoor nog op zoek naar een aantal figuranten.

Audities Goede Tijden Slechte Tijden

Waar gaat het over
In deze korte fictieve film voor GTST zal het ex-personage Linda (Babette van Veen) de hoofdrol spelen. Het verhaal speelt zich deels af op een moderedactie. Tijdens een scene is er een fotoshoot gaande op deze redactie.

Rollen
Ze zijn nog op zoek naar de volgende figuranten:

  • Vrouwelijk fotomodel tussen de 18 en 30 jaar oud
  • Mannelijke fotograaf met een artistiek/modern uiterlijk van 20 tot 40 jaar oud

Waar en wanneer
De draaidagen vinden plaats op 21, 22 en 23 mei te Amsterdam. Op 1 van deze dagen zal je figureren, en welke dag dat precies is wordt in de loop van volgende week bekend.

Aanmelden
Voldoe jij aan 1 van de bovenstaande eisen en lijkt het je leuk om in deze korte film te figureren? stuur dan een mail met je foto en je gegevens naar Serinaleijting@live.nl

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Keywords: figureren gtst, spelen in gtst, audities gtst, film acteren, actrices goede tijden slechte tijden

Het Bombardement met Jan Smit

Voor de bioscoopfilm Het Bombardement zijn ze nog op zoek naar een hoop figuranten. Lijkt het je leuk om in het filmdebut van Jan Smit mee te spelen?

De film speelt zich af in 1940, de dagen voor, tijdens en net na het bombardement op Rotterdam 14 mei 1940. Voor deze film zoeken ze figuranten die passen in het straatbeeld van toen. In 1940 had je bijvoorbeeld nog geen piercings, tattoo's, kleurspoelingen, zwaarlijvigheid en nog geen mulitculturele samenleving.

Het verhaal
Het Bombardement is een zinderend liefdesdrama tussen de jonge bokser Vincent (Jan Smit) en de verloofde Eva (Roos van Erkel). Terwijl de oorlog in Nederland uitbreekt, ontvlamt ook hun even heftige als onmogelijke liefde. Dan breekt 14 mei 1940 aan, de dag dat het centrum van Rotterdam gebombardeerd wordt en de jonge geliefden elkaar uit het oog verliezen.

14 Mei 1940 is een dag die diep gekerfd staat in de hoofden, harten en levens van vele Rotterdammers en Nederlanders. Het bombardement op Rotterdam is een van de grootste tragedies die Nederland en bovenal Rotterdam ooit getroffen heeft. 97.000 kilo Duitse bommen richtten een onherstelbare schade aan in de Maasstad: meer dan 24.000 woningen werden verwoest en ruim 80.000 Rotterdammers werden dakloos. Ongeveer 800 mensen vonden de dood tijdens dit inferno. De impact en gevolgen van deze gebeurtenis zijn tot op vandaag de dag nog voelbaar, merkbaar en zichtbaar in Rotterdam. Er is al veel over deze zwarte bladzijde in de geschiedenis geschreven en diverse televisiereportages zijn er in de loop der jaren over gemaakt. Maar nog nooit werd er een speelfilm gemaakt over het bombardement op deze stad.

Juist daarom hebben producenten TALENT UNITED, FU WORKS en IN-SOO PRODUCTIONS besloten de handen ineen te slaan voor een groots opgezette speelfilm die recht doet aan deze gebeurtenis. Een film in de traditie van succesvolle Nederlandse oorlogsfilms zoals SOLDAAT VAN ORANJE, ZWARTBOEK en OORLOGSWINTER.

Bron: http://www.bombardementdefilm.nl

Rollen
Ze zoeken dus nog mensen die willen figureren, dus als je nog nieuw bent met acteren is het leuk om hiermee te beginnen. Voor figuratie hoef je ook meestal niet door een grote auditie ronde heen te komen. Ze zijn op zoek naar:

  • Mannen tussen de 20 en 26 jaar die als marinier of Duitse soldaat door kunnen en een beetje weten hoe je een geweer moet vasthouden
Ze hebben er veel nodig, dus meld je snel aan als het je leuk lijkt! Ben je ouder? Mail dan ook even, want dan kun je misschien alsnog mee doen.

Waar en wanneer
De locatie is nog niet helemaal zeker en die hoor je zo spoedig mogelijk. De opnames vinden plaats op 11 mei en 14 tot en met 19 mei.

Vergoeding
Voor de figuranten is er een vergoeding van 25 euro. En natuurlijk ben je weer een ervaring rijker en kun je een start maken met je acteer carriere met deze film op je CV!

Aanmelden
Aanmelden gaat weer via ActeerTalenten. Stuur een email naar robin@acteertalenten.nl vanaf het email adres waarmee je je account hebt aangemaakt op deze website. Staat je leeftijd, naam, foto al op je profiel? Dan hoef je verder niks mee te sturen. Zo niet, stuur dan even je allerleukste foto mee. :)

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Keywords: het bombardement, jan smit, bioscoopfilm, acteren, audities film

Vrees en Beven - Duivelse Dilemma s

"Vrees en Beven" is een filmproject wat onderdeel is van de Duivelse Dilemma's. Het is een tv-drama voor de Human en wordt geproduceerd door Talent United. Vorig jaar zijn er ook 4 spannende korte films gemaakt van 40 minuten.

Verhaal
Voor de film zijn ze nog op zoek naar figuranten voor 2 scenes.

  • Een scene waarbij een rechter (de hoofdrolspeler) een chique tuinfeest geeft voor familie, collega's en vrienden. Het feest speelt zich in de avond af. Er is live muziek door een klassiek strijkje. Hiervoor zoeken we dus figuranten van 40+/50+.
  • Ook is er een scene in de rechtszaal waar figuranten nodig zijn als publiek en pers. Leeftijd hierbij is 20+.

Waar en wanneer
Volgende week is er meer bekend over exacte locaties en een betere planning van alle scenes. We kunnen je dus daarna pas meer informatie geven, maar vermoedelijk vindt het plaats in de week van 16 april te omgeving Amsterdam.

Geen vergoeding
Het gaat helaas wel weer eens om een low budget project waarbij er geen budget is begroot voor onkostenvergoeding voor figuranten. Dus doe mee als het je leuk lijkt en ervaring op wilt doen in figureren. En het staat natuurlijk leuk op je cv!

Aanmelden
Deze keer gaan de aanmeldingen via ActeerTalenten. Als je mee wilt doen kun je mailen naar robin@acteertalenten.nl met je volledige naam en een mooie foto van jezelf als je nog geen mooie foto hebt geupload naar de site in je profiel.

Reageer!

Keywords: vrees en beven, duivelse dilemmas, figureren, tv-drama, film

Figureren bij de speelfim Terug

De Corino Media Group is bezig met de speelfilm "Terug". De film wordt gemaakt binnen de One Night Stand, een samenwerkingsproject van de publieke omroepen om jonge, veelbelovende filmmakers te stimuleren. Deze film is naar een scenario van Thibaud Delpeut en regisseur Jenneke Boeijnk . Eind dit jaar zal de film bij de NTR worden uitgezonden.

Het verhaal gaat over Vincent, een oorlogsfotograaf die een lange tijd in Congo heeft gefotografeerd. Als hij terugkeert in Nederland heeft hij moeite met het aarden in zijn thuisland, door zijn ervaringen in Congo voelt hij zich niet goed bij het dagelijks leven in Nederland.

In de film zal Vincent een boekpresentatie bijwonen en voor deze scene zijn wij op zoek naar figuranten, zowel mannen als vrouwen, van 18 - 50 jaar. Het vindt plaats op aankomende woensdagochtend 4 april in Amsterdam centrum.

Vergoeding
Een marktconforme vergoeding, dat wil zeggen 40,- euro.

Aanmelden
Lijkt het je leuk op een set te staan van een Nederlandse speelfilm en ben je beschikbaar? Mail dan je woonplaats, telefoonnummer, foto en leeftijd naar figuratie@corrino.com met in het onderwerp 'Boekpresentatie TERUG' t.a.v. Marleen.

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Keywords: speelfilm terug, acteren, actrice, acteur, figuratie

Spoed: Aziatische edelfiguranten

Voor het project Entertainment Experience (Groot mediaproject, met rond de 10.000 internetkijkers in een week) zijn ze met spoed op zoek naar Aziatische edelfiguranten! Opnames zijn op 27, 28 en 29 maart op een mooie locatie vlakbij Eindhoven. Het is geen grote tekstrol, maar wel een belangrijke rol in het geheel.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar entexp.eindhoven@gmail.com. Opnames vinden deze week plaats dus wees er snel bij!

Keywords: entertainment experience, edelfiguranten, eindhoven, filmproject, acteurs

De groeten van Mike

De film wordt geregisseerd door Maria Peters, die vorig jaar het drama Sonny Boy maakte. Eerder regisseerde ze jeugdfilms als Afblijven en Pietje Bell. De film moet nog dit jaar in de bioscopen draaien.

Korte Synopsis
Mike ligt al maanden in het ziekenhuis en wil dolgraag naar huis. Maar als hij eindelijk beter is, komt zijn moeder hem niet ophalen. Laetitia, de strenge verpleegkundige die Mike onder haar hoede heeft, schakelt uit bezorgdheid Jeugdzorg in en die wil hem onderbrengen in een pleeggezin.

Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen? Samen met zijn kamergenootje Vincent die in een rolstoel zit, bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen. Maar de dag voor kerst moet Mike naar een jeugdinstelling. In de rolstoel van Vincent ontsnapt Mike. Hij gaat kerst gewoon thuis bij zijn moeder vieren. Niemand kan hem meer tegenhouden!

Wanneer en waar
De opnames vinden in april plaats in Den Bosch. Ze zijn op zoek naar veel figuranten en vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met acteren. Op welke dagen je precies nodig bent zullen ze zo snel mogelijk laten weten aan de mensen die zich hier hebben ingeschreven.

De opnames duren vaak hele dagen en beginnen vaak al om 08:00 uur. Ze willen zoveel mogelijk verschillende mensen. Ze hebben 150 figuratie plaatsen.

Schrijf je zo snel mogelijk in. Als je iemand mee wilt nemen moet die zich ook even inschrijven. Zorg wel dat dan de 'VriendCode' exact hetzelfde is. Elke inschrijving met dezelfde VriendCode zullen ze proberen gezamenlijk uit te nodigen.

Uiterlijk maandag 26 maart voor 15:00 laten ze je weten of je bent geselecteerd en dan krijg je ook meer informatie over de draaidagen. Ze sturen iedereen bericht. Ook als je niet wordt geselecteerd.

Vergoeding
Hoe eerder je bent ingeschreven hoe meer kans je maakt te worden geselecteerd. Op draaidagen krijg je 35 euro voor een hele dag als vergoeding en wordt er door ons voor eten gezorgd. Er staat geen bijkomende reiskostenvergoeding tegenover.

Aanmelden
Aanmelden doe je via deze link: http://www.shootingstar.nl/figuratiemike/inschrijving.html

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Reageer erop!

Keywords: de groeten van mike, figureren, acteren, bioscoopfilm, opnames

Liefde,Serum,Apocalyps

Dreaming Pictures is een groep die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld in het maken en produceren van kleine video producties. Met het doel op een goedkope manier anderen te voorzien van korte video producties met professionele uitstraling. Zo maken we vele korte filmpjes voor de locale TV omroep en bieden we professionele video clips voor beginnende muziek bands. Ook is het mogelijk om door ons een dagreportage van bijvoorbeeld een evenement te maken.

Liefde,Serum,Apocalyps
Dit nieuwe en meest serieuze project van Dreaming Pictures is een korte film over Kay(Aron Bolsius), een overlevende soldaat van de 3e (nucleaire) wereld oorlog. Hij is op zoek naar serum om te kunnen overleven in de nucleaire straling. Hij lijkt de enige te zijn in Nederland die het heeft overleefd. Tot hij Lotti(Kelly Ehrencron) tegenkomt. Die hem vertelt waar meer overlevende zijn en zo bij meer serum te kunnen komen. Maar gaat dat wel zo gemakkelijk?

Figuratie
Voor de korte film 'Liefde, serum & Apocalyps' zijn ze op zoek naar veel figuranten om een evacuatie scene te filmen bij een school in Brabant. Deze opnames zullen plaatsvinden op zondag 4 maart 2012 op de Baroniestraat 22 in Boxtel (bij de oude HAVO, achter jongerencentrum B-Town).

Om mee te doen mail je naar: Jesper van lijssel jesper_v_lijssel@hotmail.com

Keywords: LiefdeSerumApocalyps, korte film, figurant, acteren, casting

Figuranten voor korte film Amsterdam

Voor de korte film "Nog Tien Minuten" van Joris van den Berg (regie) en Tjeerd Posthuma (scenario) is Smarthouse Films op zoek naar jongens tussen de twintig en de dertig, in uitgaanskleding (v-halzen, spijkerbroeken, shinende topjes, kortom: een outfit die je aan zou doen als je gaat dansen in Trouw). De opnames vinden plaats op woensdag 29 februari, overdag in Trouw te Amsterdam.

"Nog Tien Minuten" is een film over een jonge homo in een homoclub, die tien minuten voor sluitingstijd nog niemand heeft gescoord en dat in die laatste minuten wanhopig probeert.

Cast en crew werkt allemaal belangeloos mee en hopelijk jij dus ook! Als de film af is zal deze te zien zijn op UPC on Demand, en distributeur Lumiere heeft interesse getoond om de film ook in de bioscoop uit te brengen.

Joris van den Berg regisseert en bedacht De Meisjes van Thijs. Tjeerd Posthuma schrijft voor NTR Sesamstraat. Producent Smarthouse Films is opgericht door Danielle Guirguis die eerder werkte aan films als Zwartboek, Komt een Vrouw bij de Dokter, De gelukkige Huisvrouw en Razend. Co-producent Flinck Film maakte eerder de tv-serie A'dam E.V.A..

Figuranten ontvangen eeuwige dank, reiskosten vergoeding, 12,- euro vergoeding en zijn onze Facebookvrienden 4 life. Aarzel daarom niet en mail naar opdeset@gmail.com, met in het onderwerp "figuratie nog tien minuten" en in de mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en knal er een prachtfoto bij!

Wij bieden jou: 12,- euro

Je kunt contact opnemen met:
Danielle Guirguis
opdeset@gmail.com

Plaats: Club TROUW Amsterdam

Keywords: figureren, nog tien minuten, korte film, figurant, acteren

Figureren bij Bobby en de Geestenjagers

Ben je niet door de audities voor de jeugdfilm Bobby en de Geestenjagers gekomen? Dan is er nog steeds een kans om mee te kunnen spelen in deze super spannende bioscoopfilm! Ze zijn nog op zoek naar figuranten van alle leeftijden voor de opnames die plaatsvinden tussen 23 juli en 25 augustus. Schrijf je snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Het verhaal
Sanne (13) is gek op verhalen over geesten en andere mysterieuze zaken. Haar vader Lucas, een gerenommeerde geestenjager, vindt dit geen enkel probleem, maar haar stiefmoeder Els heeft zo haar bedenkingen. Tijdens de zomervakantie wordt Lucas gevraagd voor een grote opdracht: geesten verjagen die de boel op stelten zetten op het beroemde stoomschip Rotterdam. Sanne is maar wat blij als ze hoort dat zij en haar broertje Tomas (8) mee mogen voor een verblijf op dit prachtige stoomschip!Al snel na aankomst ontmoet Sanne de geest Bobby, een jongen van haar leeftijd die al sinds de jaren '60 op het schip ronddoolt. Hij geeft toe dat hij samen met een bont gezelschap van geesten soms wat onschuldige grapjes uithaalt met de gasten, maar dat ze niemand kwaad willen doen. Wanneer Bobby aan Sanne vertelt dat hij zijn moeder graag nog een keer wil zien voordat hij naar het hiernamaals gaat, besluit Sanne om Bobby en de andere geesten te helpen om hun aardse problemen op te lossen.Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Aanmelden
Om kans te maken op een figuranten rol mail je naar sandra.bobbydefilm@gmail.com met daarin je naam, adres en telefoonnummer en als onderwerp 'figuratie bobby'.

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Keywords: bobby en de geestenjagers, bioscoopfilm, figureren, acteren, audities

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice JannekeJanneke s.
(15)
acteur actrice charlottecharlotte p.
(12)
acteur actrice SelmaSelma A.
(28)
acteur actrice SennaSenna C.
(16)
acteur actrice XyanaXyana V.
(14)
acteur actrice KimKim V.
(20)
acteur actrice MerelMerel R.
(0)
acteur actrice LisaLisa V.
(15)
acteur actrice SjamiraSjamira B.
(13)
acteur actrice RalphRalph H.
(18)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop