Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Film Nieuws » DruktebijauditiesSpijtdefilm

Terug naar Film Nieuws

Drukte bij audities Spijt de film

2012-03-25 16:11:30 7491 keer bekeken

Vandaag werden de eerste audities gehouden voor de bioscoopfilm Spijt! naar de gelijknamige bestseller van Carry Slee. Eerder werden al Afblijven, Timboektoe, Radeloos, Lover of Loser en Razend met zeer veel succes verfilmd. Spijt! wordt net als alle andere Carry Slee-verfilmingen gemaakt in co-productie met JustBridge en de KRO. Duizenden zijn naar het Media College in Amsterdam gekomen om hun talenten te laten zien en kans te maken op een rol in de film.

Enkele tientallen jonge acteurs en actrices van ActeerTalenten.nl waren uitgenodigd voor de auditiedag. Uit de duizenden auditanten worden de talenten gekozen die het beste passen bij de rollen in de film. Deze gaan door naar de laatste casting ronde voor Spijt de film.

Synopsys
Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter.David zit bij Jochem in de klas. Hij doet niet mee aan het getreiter maar hij durft er ook niets van te zeggen. David is in stilte verliefd op Vera. Ook Justin, Remco en Sannezitten bij Jochem in de Klas. Ze pesten Jochem voortdurend. De klassenleraar, die gymnastiek geeft, grijpt ook niet in. Hij wakkert de pesterijen zelfs aan, omdat hij zich ook ergert aan de te dikke, onsportieve Jochem. Thuis repeteert David met zijn band ‘Punt uit’, waar zijn beste vrienden Niels en Youssef ook in spelen. Nienke is de nieuwe zangeres van de Band.

De streken van de 3 treiterkoppen worden elke dag erger. Jochem doet net alsof het hem niets uit maakt maar diep van binnen gaat het steeds slechter met hem. Jochem's ouders weten niet dat hun zoon wordt gepest. Als Jochem op het toilet in elkaar geslagen wordt wil hij niet meer naar school. Zijn moeder zegt dat als hij weer ‘beter’ is, hij weer naar school moet. Op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen...

Blijf op de hoogte!
Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten.nl? Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten!

Keywords: spijt de film, audities, acteren, actrice, carry slee

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice AnoukAnouk D.
(13)
acteur actrice SaraSara S.
(25)
acteur actrice SuzieSuzie R.
(19)
acteur actrice Karen Karen V.
(29)
acteur actrice IndiIndi A.
(15)
acteur actrice MilouMilou V.
(12)
acteur actrice DjaniqueDjanique I.
(14)
acteur actrice AmberAmber B.
(20)
acteur actrice LunaLuna O.
(14)
acteur actrice Lars Lars v.
(19)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop